Thursday

Trip To Cherating

~ SYAFIQ HAFIZ SHARIF ~


In the name of Allah , The Most Merciful, The Most Kind

Assalamualaikum semua , lama saya tak update blog ni, banyak sarang labah2 melekat lekat dah haha. Disebabkan kesibukan kuliah dan hidup dekat dunia realiti, hidup dekat dunia maya ni ditinggalkan kejap. Tapi, harini saya nak update pasal percutian menghilangkan stress hari sabtu lepas lepas lepas lepas dan lepas. Tak ada ayat manis , simpul , bunga, tapi gambar yang berbicara macamana manis sistem otak berehat masa ada dekat sana =D byee~

*Walaupun lambat, nak jugak jadi manusia yang wish dekat manusia lain sebab Malaysian kan saling ingat mengingati =P Post pertama tahun 2012 , selamat melayari tahun baru dengan gembira dan senyuman yang best okay ^_^


~ Tadaaa ~

Excited level 30 nak take a pict sebelum balik sampai Muaz lupa bukak helmet =D


Dengan gaya santai dan muka bersahaja dari jejaka kegilaan gadis gadis malaya


Lompatan saat akhir yang mengembalikan nostalgia lompatan kegembiraan level 3

Mungkin ini yang dikatakan penulis penulis novel iaitu penantian suatu penyiksaan

Ini penunjuk arah paling popular kat bumi sekarang, berminat kiss je screen laptop nanti dia muncul

Syazwan hleb jejaka pilihan gadis sunti Jengka cakap tangkap gambar macamni mintak penyepak, betulke? =D

stesen minyak maran

Bergambar bersama ketua unit sukan Amirul Eyoi dan rakan2
berapa orang dalam gambar ni?

2 comments:

lisa.icha said...

cute :)

Syafiq Hafiz said...

lisa.icha : haha mereka memang cute ='D